Art & Lifestyle Fair Oostende: schoonheid in alle luxe, luxe in alle schoonheid

by Knopskaya

Een gevoel van comfort, schoonheid, welzijn. Is het dat niet waar iedereen van droomt? Iets unieks hebben om naar te kijken, in te zitten of te dragen? Dat gevoel willen Ina en Roland Marcus (NL) samen met Nadine Van Gulik en Christian de Gussem de bezoekers van hun beurs in het Thermae Palace te Oostende nog tot 18 augustus kunnen aanbieden. U leest het goed, het is de boodschap om er nog snel bij te zijn wilt u de editie van 2019 niet missen. Mocht dit toch  het geval zijn, heeft u alvast iets om op uw bucket list voor volgende zomer te plaatsen.

Zelf is Ina Marcus een gedreven beeldhouwster die beter dan wie ook weet en voelt wat mensen bezighoudt. Haar beelden zijn sierlijk elegant, maar beelden telkens een gevoel van samenhorigheid uit. Ze werkt met brons, waar ze telkens warmte inlegt door niet meer dan een enkele extra kleur. Dit zorgt voor stijlvolle eenvoud, met net dat ietsje meer. En zo worden ook de bezoekers en kopers ontvangen; in alle stijl met een hapje patisserie bij een lekker wijntje of espresso en een aangenaam gesprek met de standhouders. U voelt zich onmiddellijk gewiegd in een cocon van welzijn, omringd door een exclusief aanbod van schoonheid en luxe.

De exposanten kunnen niet zomaar deelnemen, maar ondergaan een strenge selectie. Toch zijn een aantal van de producten zoals strandhandtassen en exclusieve linnen hemden best betaalbaar. Het zit  hem in het exclusieve en de schoonheid. Het plaatje moet passen. Voor ieder die van unieke creaties en een streling voor het oog houdt, is het Thermae Palace dit weekend zonder twijfel nog the  place to be.

http://www.fairoostende.be

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord