We won’t rest, zit niet stil! Hoor hen roepen.

by Knopskaya

Het is een tof team van toffe tippen, de gasten achter We won’t rest. Hun boodschap is echter bitter ernstig. Onze cultuur gaat stilaan de dieperik in omdat onze artiesten niet kunnen ademen, hun bokes niet meer kunnen betalen en er blijkt geen eind in zicht te komen.

Het probleem is dat ze als onzichtbare worden beschouwd, geen recht hebben op een vervangingsinkomen, al kunnen ze perfect bewijzen dat ze hiervoor altijd gewerkt hebben en hun werk met volle goesting deden en opnieuw willen doen.

Ze roepen op om onze podia terug te openen, onze festivals nieuw leven in te blazen, tentoonstellingen te kunnen laten plaatsvinden met een glaasje erbij zodat mensen ook daadwerkelijk hun deur willen uitkomen om hen te zien.  Ze roepen de regering op om te delegeren in plaats van af te schaffen zonder alternatief en zonder uitzicht.

Tijdens de eerste actie werd gecrowdfund, nu gaan de gasten achter het team nog veel breder om met het gegeven. Artiesten krijgen een naam, een gezicht, een verhaal en vertellen wat er tijdens deze crisis met hen gebeurde.

Laat ook jouw stem horen! De sector needs you.

Cultuurpakt geeft updates rond shoots en (online) events.

Het is geen protest op straat met spanborden en geroep. Maar ze roepen harder dan ooit, laten zich zien aan de ramen en in de media.  Een website, sterke social media en een vechtlust om u tegen de zeggen.

We won’t rest

Sylvester, Eli and Brad

Go guys!

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord