Zuiderpershuis Antwerpen: Ontdek de Muziek & dans producties seizoen 2021

by Knopskaya

Eindelijk, na een hels moeilijk jaar kunnen we, mogen we en gaan we terug voorstellingen programmeren in het prachtige Antwerpse Zuiderpershuis.

Bach & Brel
Eind augustus gaat Bach&Brel opnieuw in première. Twee grootmeesteres die je niet direct in een voorstelling verwacht maar wat wel voor onverwachte sfeerveranderingen zorgt.
De voorstelling, gecreëerd door choreograaf Mchael Lazic en assistente Elles Grzybek, geeft u een inkijk in hoe de persoonlijke leefwereld van de twee muzikale geniën zou kunnen zijn. De Brel nummers worden live gebracht door de formidabele Brussels zanger Cedric Van Caille, de frontman van de band BaliMurphy. En afwisselend zullen de Bach variaties geïnterpreteerd worden door celliste Carla Peña en zangeres Maria Eichler.
Graag willen we onze trailer en ook Cedric Van Caille aan u voorstellen. Klik onderaan op de videolinks.

Cedric Van Caille    

 

 

 

 

 

 

 

 

This is the end
Onze tweede première, This is the End, is een nieuwe creatie over de poëzie van frontman Jim Morisson van de legendarische rockgroep The Doors. De vijf dansers lopen hun grenzen af en raken verdwaald of liever verdwaasd in een fantastische dromerige scenografie.
Op de teksten van Morisson met afwisselend Doors nummers en eigen gemaakte composities i.s.m. muzikant/zanger Kris Dane nemen we u mee in een wereld waar alles anders is en kleuren veel intenser lijken dan dat ze werkelijk zijn.
INFO
VRIJ 15 OKT 20u30 ZAT 16 OKT 15u00 ZAT 16 OKT 20u30 ZON 29 AUG 15u00

 

Volg ons op FACEBOOK voor repetitiefoto’s en video’s.

We kijken uit naar uw komst.
Vriendelijke groet
Michael Lazic
Artistiek directeur
www.ciemess.be

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord