Een poëtische Halloweenbundel

by Peter Goossens

Na 2 eerdere Halloween bloemlezingen is er nu de derde “Allerheiligen, weifelende woorden” van uitgeverij Heimdall uit.

De bundel “Allerheiligen, weifelende woorden” is een staaltje van poëtische woordspelingen voor en over Halloween. 22 dichters , zowel nieuwe als ervaren dichters, lieten zich inspireren en brengen elk in geheel eigen stijl een verhaal en sfeer beschrijving.

Dichters nemen je mee op hun Halloweentocht door met geluiden te creëren in klank gedichten en roepen in hun beschrijvingen spoken, heksen en ander wezens tot leven. Ze laten je wegdromen in een sprookjes sferen.

De Bundel werd dan ook zeer toepasselijk voorgesteld op het Sint Catharinakerkhof van Eindhoven met kaarslicht.

De deelnemende auteurs zijn: Hans F. Marijnissen, Nanna Dillen, Kees van Meel, Gerardo Insua Teijeiro, Joyce de Jong, Hélène van der Voorn, Liesbeth de Blécourt, Karin Smallegange, Pirovano Vink, Peter Goossens, Mattie Goedegebuur, Rik Raven, Rick van der Made, Bianca Hazenberg en Hans Daalmeijer, Peter Kaper, Muriël Kasmin, Caesár van Daal, Jolande van Lith, Anthonie Holslag, Gerhard te Winkel, Derrel Niemeijer en A.H. van der Elst.

Uitgeverij Heimdall is een jonge uitgeverij van hedendaagse poëzie. Ze stelt zich ten doel gedichten op een laagdrempelige manier aan de man te brengen en de bundels aan een betaalbare prijs te verkopen.  Heimdall niet alleen mediahuis, maar ook motor achter evenementen als de Dichter bij jou-toer, de Goudse en de Bossche Poëzieboot en de Heimdall Poëziebus.

https://www.heimdall-poezie.nl/

ISBN: 978-94-91883-97-2

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord