Wie ben ik? En gij? Peter De Graef stript uw ego

tot aan uw pure ik en terug...

by Knopskaya

Acteur en scenarist Peter De Graef gaat graven in zijn typetjes, en ditmaal zijn ze niet fictief. Hij neemt uw hand en leidt u door de wereld om vervolgens al uw dromen stuk te slaan. Geen nood, hij zorgt ervoor dat u met beide voeten op grond staat om de realiteit op een veel wijzere manier te beleven.

Wie bent u zonder uw job, zonder uw afkomst, zonder uw partner, zonder uw geld en zelfs zonder uw hond? Kunt u antwoorden? De auteur nodigt u uit om dingen binnen uzelf te zoeken, om uzelf te onderzoeken. Het zijn allemaal wat-als-scenario’s.

Leven we wel in een vrije maatschappij? In hoeverre ligt dat aan onszelf? Stellen we onszelf genoeg open als mens en hoe selectief zijn we daarin? Zijn we niet allen een beetje eenzaam binnen onze luxueuze bubbel en gaan we daardoor op bevestiging? Boost dat uw ego? En wat als je dat niet krijgt? Als je knappe vriendin je laat zitten voor een macho met een tribal tattoo?

Is het sociaal gezien allemaal wel zo’n kommer en kwel aan de andere kant van de wereld? Weerspiegelt de dictatuur de gezinsmaatschappij? Welke invloed heeft het ego op de politiek?

Durven wij nog onze ogen opendoen en een mooi mens zijn voor anderen?

Peter De Graef confronteert in een betoog, een brief van 109 blz zonder wijzend vingertje. Hij stelt enkel vragen en vertelt daar bij zijn verhaal. Hij wil de rede terugbrengen en het evenwicht. Een druppel op een hete plaat, maar met o zo veel liefde geschreven.

Een interactief pamflet, zonder internet. Terugkoppelen naar uzelf a.u.b.

Borgerhoff & Lamberigts – paperback, 109 blz. – 978946393381

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord