Goedele Fleurent – elke woensdag piano uit het raam in Sint-Pieters-Leeuw

by Knopskaya

Vanaf vanavond kunt u ook elke woensdagavond om 20u  in Sint-Pieters-Leeuw, ter hoogte van het Wilgenhofpark 73 pianomuziek horen, gebracht door Goedele Fleurent. Ook zij zet haar raam open om de buurt via muziek mentaal samen te brengen.

Goedele studeerde o.a. zang, blokfluit en piano aan de Stedelijke Academie voor Muziek- en Woordkunst van Wilrijk, waar ze later ook aan de slag ging. Ze volgde extra lessen aan het Lemmensinstituut en aan het Antwerpse Conservatorium, o.a. bij Piet Swerts – die zelf iedere avond trouwens ook met open raam via facebook live streamt vanuit het West-Vlaamse Varsenare.

Goedele Fleurent heeft vooral ervaring als begeleidster, bij het opluisteren van diensten, ceremonies en feestelijkheden. Dit leidde ertoe dat ze alle gevoelens tijdens zulke mooie en vaak moeilijke momenten weet om te zetten in toepasselijke improvisaties, iets waar veel mensen nu een enorme behoefte aan hebben. Doordat ze zelf al geruime tijd chronisch ziek is, is haar inbreng van enorme meerwaarde voor zichzelf en haar publiek.

U kunt Goedele  Fleurent terugvinden onder haar eigen naam via Facebook, waar zij telkens achteraf een opname van haar performance zal plaatsen.

 

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord