Carine Jacobs – leef kleur en energie, durf

by Knopskaya

Carine Jacobs geniet van al wat stroomt in kleuren, die ze opvangt als energiebanen en doorgeeft via haar werk. In de eerste plaats zorgt ze er als keramiste voor dat  ook uw interieur stijlvol en kleurrijk verlicht wordt. Letterlijk.

De lampen die ze uit zwarte klei laag per laag opbouwt zijn uniek, gezien ze geen mallen gebruikt. Daarnaast worden ze zo fijn gepolijst dat ze voor een glashelder effect zorgen.  Metaallak zorgt ervoor dat iedere lamp opnieuw als een vulkaan gloeit, kleurrijk warm, gezelligheid met een extravagante stijlvolle twist.

Niets schokkends, maar pure kleurtherapie, een open call voor iedereen om het leven letterlijk door een roze bril te bekijken, te genieten en open te staan voor al wat je mooi vindt, een boodschap van vrijheid.

Jacobs is een geboren autodidacte, een persoon die niet stilzit,  die  voor  een duidelijk statement gaat. Dit uit zich in haar dagelijkse leven, waarbinnen ze zich ook laat omgeven door kleurrijke kledij, brillen en interieur als food for the mind. Dat ze zou gaan schilderen is niet meer of niet minder dan een logisch gevolg van haar  levenswandel en het levende bewijs dat ze de identificatie van haar werk is. Een werk van Carine is een stukje Carine, pure vitamine C. Iets wat onder je vel kruipt en je uitdaagt de handen uit de mouwen te steken, te genieten in klasse.

U kunt haar werk nog de hele maand maart bewonderen bij Galleria het Oog- Befferstraat 22 – Mechelen

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord