Frankie Fame – Welcome to the Psychedelic Wonderland

by Knopskaya

Frankie Fame brengt zijn eerste LP ‘Frankie Fame’ uit op 16/4/2021. De eerste single van het album: ‘Mellow Jitter’, een indie-pop song over hoe je veranderingen in je leven/liefdesleven op een suave manier tegemoet kan gaan.

Begin zijn twintiger jaren was Frankie de frontman van de funky ruimte-popband ‘Skinny Dynamite’. Hij treedt liefst van al live op, gevoed door de energie en de vibes van het publiek.

Ik zie mezelf als een schilpad en het water is mijn podium

Zijn achtergrond als geluidstechnicus bij andere bands bracht hem tot experimenteren, vooral nu zij maandenlang uit het water moest komen en zich op de begane grond moest begeven. Toch, zijn album is een all-in-gegeven. Frankie Fame zien, is Frankie Fame horen en beleven. De titel van het album zegt het u trouwens al.

Een fijne mix van zang en ritme creëren een retro-groovy gevoel, hetzelfde gevoel waarmee de artiest trouwens door het leven wandelt. Het straalt allemaal een zekere rust uit, door het psychedelische gegeven dat alles gewoon lekker door mekaar laat vloeien binnen een aangename sfeerzetting. Het komt allemaal binnen gevloeid en gestroomd, and so the beat continues, boven, naast, onder en in u. Voor men het weet, stijgt men er zelfs een beetje van op.

Duikt u even nee in de wereld van Frankie

Zie u de schildpad al tegen het plafond?

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord