Bjornoart @ Galleria Het Oog – The Muppets are alive

and Life is a color

by Knopskaya

Bjorno is intussen geen onbekende meer op Cultuurpakt. Dankzij zijn veelzijdigheid waar toch steeds een zeer persoonlijk en kleurrijk warm cachet aan verbonden is, weet hij weer een volledig nieuw aanbod te presenteren bij Galleria het Oog te Mechelen. En er zijn ook speciale flessen gin, rum,  vermouth en zelfs alcoholvrij… Elk voorzien van uw eigen kunstwerkje. Dit dankzij de samenwerking met Seven Sins  uit Knokke.

En jawel, nog meer kleur, nog meer sfeer, nog meer kunstvreugde in deze tijden, dankzij de Muppets. Behalve op doek, ook te verkrijgen op e-bike, paspop, melkpak, drankfles, spaarpot en al wat u aanbrengt, Hoe cool is dat?

 

Eerder te lezen op Cultuurpakt:

Björn De Buck is zo veelzijdig als zijn naam, en laat zich evenmin kneden of in een hokje stoppen. Nadat hij 10 dagen lang Bjorno heette, maakten de autoriteiten er opnieuw Bjorn van. En toch staat hij er, als Bjorno, een verhaal van een kunstenaar die weet wat hij wil.

Het was onvermijdelijk dat Bjorno zijn tekentalent ontwikkeld zou zien. Zijn vader thuis gaf hem steeds opdrachten die op het eerste gewicht eenvoudig lijken, maar het helemaal niet zijn. De koffiekan die op tafel staat bvb, een ei,… Teken je dat met een schaduw, in welk perspectief, enz…

Lees de historiek van BjornoArt hier: https://www.cultuurpakt.be/?s=bjorno

Welkom Befferstraat 22 2800 Mechelen

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord