Bjornoart presenteert Expo Magical Art

by Knopskaya

Een galerie, tien kunstenaars en drie handelaars slaan de handen in mekaar om er een magisch eindejaar van te maken in XPO Antwerp.

Flashy, kleurrijk, sprankelend, jong, oud, ervaren of nieuw en fris. Je kan ze allemaal samen terugvinden binnen eenzelfde concept.

Bjornoart pleit voor meer kunst met Kerst. In de nabijheid van de Antwerpse Kerstmarkt wordt betaalbare kunst – van schilderijen tot art bottles, van porseleinen en keramieken objecten tot trendy-brillen, handtassen, koffie en wijnen – verkocht. Persoonlijke kerstcadeaus waarmee u onze Belgische vakmensen een warm hart toedraagt.

Bjorno zelf ziet het allemaal in Lego. Schilderijen met een toffe thematiek en iconische figuren, beschilderde keramiek, verf en echte blokjes, cartoon art. Vrij, kleurrijk, niet gedacht in hokjes.

JKBJ_colors gaat voor grafisch en fel. Lijnen, spatten en kleuren die u een knallend gevoel geven.

Modelo-art maakt kunst met een herkenbare knipoog door vrolijke, soms nostalgische verwijzingen naar het speelgoed, tekenfilms en strips van weleer tot heden.

Arwens Gallery weet met haar Panamese roots een merge tussen graffiti en dodencultuur te creëren in frisse Caraïbische kleuren.

Kunst door Pascale presenteert een unieke lederen handtassenlijn en armbanden voor mannen zowel als vrouwen. Een kleurrijk kunstig concept, niet aan de muur, maar draagbaar en altijd bij de hand.

Kathleen Steegmans ziet het vrouwelijk met een gouden randje. Fel blauw, paars, elegante silhouetten die uw interieur net dat beetje glamour schenken, met een kleine knipoog naar de pop-art.

Art by Nans ziet het in cirkels. Robuuste natuurlijke ingrediënten zoals hout en schors pimpt zij warm en sfeervol tot kwaliteitsvolle kunstobjecten. Dode elementen die terug opgenomen worden in de kringloop van het leven.

Z.ramics gaat voor vrijheid in haar beelden. Dieren die nog ongestoord zouden moeten rondlopen of -zwemmen op onze planeet. Die ongereptheid probeert zij als in een kunstzinnig streven vast te leggen in keramieken beelden die nog dicht bij het wildlife gebeuren staan. Zij geeft op donderdag 8 december de workshop “don’t be a copycat” over naambescherming en op woensdag 14 december de workshop “Boost your lifestyle” over creatief ondernemerschap. Beide workshops gaan door om 19.30u en zijn gratis. Inschrijven via kristof@bjornoart.be

Selier_Art maakt schilderijen om letterlijk van te snoepen. Waarheidsgetrouw en in de warmste kleuren schept zij een beeld van m&m’s over hamburgers tot rijpe granaatappels. De lekkerste kunst, om calorie- en suikervrij te savoureren.

Koen den Brillenman presenteert Eyes of the World. Modieuze brillen met een meerwaarde. Bij hem kunt u niet enkel terecht voor die trendy bril van uw dromen. U kunt eveneens uw oude bril doneren en zo een verschil maken binnen zijn sociaal project. Een concept waarbij iedereen wint.

Veerle Deknopper is een schrijfster die schildert. Woorden kunnen in boeken zowel als op doek tot expressie komen. De wortels van de levensboom zijn als aders die de naïeve sterkte en vrouwelijkheid van haar werk in levendige kleuren voeden.

Alpha-Wines schenkt u echte Griekse wijnen, gekozen op de eilanden zelf. Schuimend, rood, wit, rosé, een kleurrijk smakenpallet voor tijdens de feestdagen.

Koffiebranderij Rom presenteert u hun Christmasbrand, een uniek samengestelde koffie voor de feestdagen. Deze kunt u aankopen voor thuis of gewoon gezellig ter plekke drinken terwijl u van al dat moois geniet.

 

Bjornoart heet u van harte welkom in XPO Antwerpen, leeuwenstraat 6 van 2 t.e.m. 30 december.

Alle dagen open van 12 tot 17 u. Vrijdag tot 21 u. 24 december tot 16 u. 25 december gesloten.

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord