Isapops pop upt in Mechelen – Pawerful work

by Knopskaya

Hou je van al was lief mooi, poezelig en kleurrijk is? Maar heb je ook een perfectionistisch kantje? Dan is het werk van Isapops écht wat voor jou. De perfecte mix tussen het klassieke huisdier-schilderen, popart en mixed-media.

Heel de maand mei kunt u het werk bewonderen in Galleria het Oog, Befferstraat 22 2800 Mechelen aka Den Brillenman.

Het fijne achter het werk van Isabelle De Beul, is dat welke discipline ze ook aanwendt, deze telkens met de fijnste precisie is aangebracht. Wanneer ze iets doet, wil ze het goed doen. Zo verdiepte ze zich in de fotografie, waardoor de dieren die afgebeeld worden in haar schilderijen levensecht lijken. Maar toch worden ze gemonteerd op een vrolijke popart achtergrond.

Maar er is  nog meer fijns in het kleurrijke aanbod. Een unieke fotoshoot bij Iabelle, verandert uw huisdier in een model waar ze bij Vogue van achterover vallen.

Het leven heeft Isabelle, zoals dat bij veel kunstenaars het geval is gekneed. Geen harde tonen, maar regen na de zon is haar motto. Haar honger naar perfectie en vrolijkheid, zijn dan ook de geijkte graadmeters om mee naar haar werk te kijken. Doordat ze de dieren, snoepjes of ander vrolijks realistisch schildert op een abstracte achtergrond, lijken ze ook echt te bestaan.  Men zou hen zo uit het werk kunnen plukken.

Er bestaat een fijn contrast, waarmee ze in sommige werken de dieren schildert en de achtergronden in pelsachtig textiel afwerkt, waardoor men net een trompe l’oeil- effect bekomt, waardoor de dieren effectief aaibaar worden. It ’s all in the mind and the mind wants to be joyful.

Zin om de kleurrijke wereld vol pluche, tekstballonnen, snoep en poezenvoetjes te ontdekken?

http://isapops.net

expo open van dinsdag tot zaterdag telkens van 12 tot 17 u

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord