Mistral Melike Art Brugge exposeert met beelden van Ina Marcus

by Knopskaya

Ina Marcus is een gedreven beeldhouwster die beter dan wie ook weet en voelt wat mensen bezighoudt. Haar beelden zijn sierlijk elegant, maar beelden telkens een gevoel van samenhorigheid uit. Mensen samen op een bank, familie of vrienden. U verzint het verhaal van wat het beeld voor u betekent. Ranke figuren,  slanke, lange ledematen en hoofden waarvan de expressie in de vorm te lezen valt. Ze werkt met brons, waar ze telkens warmte inlegt door niet meer dan een enkele extra kleur. Dit zorgt voor stijlvolle eenvoud, met net dat ietsje meer.

Brugge
Komende week exposeert ze in Brugge, in de galerij van Mistral-Melike, waar ook de schilderijen van de gastvrouw te bewonderen zijn. Deze kunstenares maakt prachtige  acryl schilderijen vol poëzie, Magisch realisme. Ze koppelt gedichten aan beelden, noem het gerust poëziel. Warme kleuren die oproepen tot emotie,,sterke contrasten binnen mooi gedetailleerde beelden. Strakke lijnen flirten met een uitdijnend beeld waardoor diepere lagen ontstaan.

Ina Marcus was jarenlang bezielster van de Art&Lifestyle Fair in het Thermae Palace te Oostende. Brugge mag voor de liefhebbers niet teveel uit de richting zijn. Iets kleiner, maar nog steeds o zo persoonlijk.  Welkom!

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord