Proeven, zweven en vliegen in de tuin van Sarina

by Knopskaya

Zintuigenprikkelend, letterlijk – zo kan men het eerste album  met de toepasselijke  titel Première van deze  jonge artieste het beste toelichten.  Sarina nodigt haar luisteraars uit om de ogen te sluiten en mee naar haar wereld te reizen, vol frisse klanken, kleuren, geuren en smaken.

Ook het mysterie voedt de prikkels. Sarina dook plots op, als een engel in de muziekscène en doet wat een engel betaamt: ze verenigt. Over haar achtergrond kan men weinig terugvinden, ze laat de muziek voor zich spreken. Haar stijl heeft veel weg van het oeuvre van een vrouwelijke minnestreel, als jonkvrouw aan een middeleeuws hof waar luitklanken en de hoofse liefde overheersen. De piano- en gitaararrangementen zijn zo fris  en mystiek als de jongedame zelf. Harpachtige klanken brengen de sfeer richting tuin van Eden, waarin een fabelachtige stem zingt, en meerdere stijlen verenigt. Het ligt bij momenten tussen de stijlen van jaren 80-icoon Kate Busch en jaren 90-icoon Enya in, maar extra fijnzinnig. Sarina volgde een klassieke opleiding om haar boodschap perfect pianistiek te laten overkomen.

Zonder details te  geven, vertelt dit album het verhaal van Sarina, het verhaal van haar zintuiglijke wereld. Een goed verhaal  komt in een boek, en net daarom werd dit album uitgegeven in een mooi  boek. Naast foto’s van frisse bladeren vol ochtenddauw, bevindt er zich bij iedere songtekst een handleiding. Hierin brengt Sarina het gevoel waarover ieder lied afzonderlijk gaat onder. Slechte gevoelens zoals angst, worden geruststellend benaderd. Bij elk van de zeven composities wordt ook een theesmaak gevoegd waarbij u de  klanken kunt degusteren. Aan het einde  van het boek, zijn enkele  mooie bladzijden voorzien waarin u uw verhaal kunt opnemen.

Reist u  mee? Eden is slechts een schijf van u verwijderd

https://www.sarinaofficial.com/

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord