Wayne Matthews – Omdat een beetje breekbaar mag

by Knopskaya

Bezinning, iets wat een mens in deze periode zoveel meer nodig heeft dan speculatie. Dat is wat de jonge West-Vlaamse singer-songwriter Wayne Matthews tot een prachtig resultaat bracht, en dus ook een nieuwe singel die vandaag verschijnt. Het is nu de uitgelezen periode om te werken aan ons zelfvertrouwen , het goede in onszelf te ontdekken en tot iets te brengen wat we nooit eerder hadden kunnen presteren.

Op het eerste zicht lijkt Since I fell apart een pessimistisch nummer, maar het is allesbehalve dat. Het gaat net over het mooie moment dat je niet zag voor je in die put viel, het wijst op de valkuilen waartoe een mens zich niet meer mag laten verleiden en hoe lelijk het kan zijn wanneer je toch struikelt. Het is best ok om wat breekbaar te zijn, het maakt ons menselijk in een wereld waarin men steeds naar meer en meer perfectie streeft.  Ademen is de boodschap. Onze sterktes ontdekken via de zwaktes.

Zo ook klinkt de song, Wayne Matthews gaat niet voor hard, maar voor waarachtig -akoestische songs met een oprechte boodschap. Fijne akkoorden op de gitaar, reflectieve stukken piano, beetje soulachtig met bijpassend stemgeluid. Af en toe een special effect om de betekenis van de tekst nog een beter impact te laten hebben. We hebben het echt wel door, van die gast horen we nog. Cultuurpakt volgt graag mee.

Steunen, die jonge artiesten.
U kunt alvast hier beginnen: http://www.Wayne-Matthews.com

 

 

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord