Aankondiging: “Frühling in Wien 2023” – Theophil Ensemble Wien

by Knopskaya

Lente in Wenen bij Servus !

 

Sinds meerdere jaren volgen de nieuwjaars- en lenteconcerten van Servus ten volle de traditie van het wereldberoemde nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker, dat telkens op 1 januari vanuit de Gouden Zaal van het Wiener Musikverein in Eurovisie wereldwijd wordt uitgezonden.

 

Ook dit jaar wacht op zondagnamiddag 14 april, in de Mechelse Stadsschouwburg, met “Frühling in Wien” een muzikaal vuurwerk van onsterfelijke Weense melodieën, zoals die van de Strauss-Dynastie, Léhar, Kálman en Stolz. 

 

Het Theophil Ensemble Wien, samen met de vermaarde Salzburgse sopraan Theresa Grabner zullen u in onvervalste Wiener sfeer laten wegdromen en betoveren.

 

Het Theophil Ensemble Wien, dat zijn naam ontleende aan de architect van het vermaarde Wiener Musikverein, Theophil von Hansen (1813-1891), wordt geleid door de befaamde solo-klarinettist van de Weense Staatsopera en de Wiener Philharmoniker Matthias Schorn. Het ensemble bestaat verder hoofdzakelijk uit leidende musici en solisten van de Wiener Philharmoniker en de Wiener Staatsoper, enkele solisten van de Wiener Symphoniker en het orkest van de Wiener Volksoper.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Servus erin slaagt om meerdere musici van een van de absoluut beste orkesten te wereld, maar zeker het populairste, naar Mechelen te halen.

Tickets:  vvk. € 35 – aan kassa: € 39  (-26 jaar: € 20) – UiTpas kansentarief: € 7

 

Reserveren via:

– Servus:  Tel. 015/33.11.03 – www.oostenrijkverenigingservus.be

E: haydngenootschap.servus@telenet.be

Rekening BE73 0016 0787 8060

 

– UiT in Mechelen: Tel. 015/29.76.53  – www.uitinmechelen.be

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord