Aankondiging – Fabrizio Piepoli brengt Oosterse charme in Mechelen op 30 maart

by Knopskaya
Donderdag 30 maart treedt een van de meest veelzijdige toerende wereldmuzikanten van dit moment op in de Mechelse Floeren Aap.
Fabrizio Piepoli is geïnteresseerd in alle genres en klankwerelden rond de Middellandse Zee, en daarmee Joodse, Arabische, Andalusische, Balkan, Italiaanse en Occitaanse klankwerelden. Men hoort oosterse invloeden vermengd met Italiaans lied, kronkelende melodieën die de luisteraar vervoeren naar een hogere dimensie. Mysterieus meeslepend en recht vanuit de ziel. Een renaissancegevoel dat de luisteraar terug meeneemt naar de tijd van de madigalen en frottola, Monteverdiaans mooi.

Als multi-instrumentalist switcht hij tussen de oude chitarra battente, de saz, en naar de klassieke gitaar of verschillende percussie-instrumenten. Bovendien heeft hij een dramatisch flexibele, heldere tenorstem. Wie met Piepoli door de Middellandse Zee reist, leert mensen en mentaliteiten kennen door hun melodieën en harmonieën. Je hebt geen taalvaardigheid of vertalingen nodig, zelfs geen zeekaart, alleen een open oor.

http://www.fabriziopiepolimusic.com/

De inkom is gratis, met vrijwillige bijdrage “in de hoed”. Om een goede zitplaats te hebben, is reserveren aangeraden.
bel 0488260411
De Floeren Aap muziekcafé
Nieuwwerk 7
2800 Mechelen

Misschien houdt u ook van:

Wij gebruiken cookies om onze website en de inhoud er van te optimaliseren. Akkoord